foto Raf 200x200  

Raf Van De Mierop - Verantwoordelijke airco- en warmtepompinstallaties

 

Na verschillende jaren als zelfstandig installateur van warmtepompen en airco installaties te werken, ben ik in contact gekomen met Jan Lauryssen. Na enkele interessante gesprekken, merkte ik al snel dat onze visie om kwaliteitsvolle installaties af te leveren volledig op dezelfde lijn lag. Toen Jan mij dan ook vroeg of ik bij hem wou komen werken, moest ik niet lang twijfelen.

Wat mij zo aanspreekt in mijn job? De zelfstandigheid om mijn eigen agenda te plannen, het contact met de mensen en het toepassen van vooruitstrevende technologie. Daarnaast is de sfeer hier tussen de collega's fantastisch en heb ik nu meer tijd om met mijn gezin door te brengen.

Dagelijks ben ik voornamelijk bezig met het begeleiden van klanten bij het ontwerp van hun ideale warmtepomp- of airco installatie en zorg ik voor het aansturen van een team techniekers voor de uitvoering hiervan. Wanneer ik niet op de baan ben, stel ik offertes op en heb gesprekken met leveranciers om te zorgen voor de juiste kwaliteitsvolle materialen.

Heeft u graag advies voor uw warmtepomp- of airco installatie, contacteer mij dan via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. voor een afspraak.

   
Keer terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Team Lauryssen