foto Tom B 200x200  

Tom Beckx - Hoofdtechnieker cv

 

Ik ben onmiddellijk na het behalen van mijn diploma cv technieker bij Lauryssen begonnen. Doordat ik hier al enkele jaren als jobstudent achter de rug had, was ik goed vertrouwd met de professionele werking binnen het bedrijf, wat mij zeker overtuigde om hier te komen werken.

In mijn eerste jaren bij Lauryssen stond ik in voor het installeren van de verwarmingsinstallaties bij renovatieprojecten. Naarmate er met de jaren meer en meer vraag kwam naar ketelvervanging, ben ik mezelf gaan specialiseren in verwarmingsketels en de sturing hiervan.

Verder heb ik mezelf doorheen de jaren ook geschoold tot koeltechnieker en erkend cv technieker voor alle gewesten in België.

Sinds 2011 fungeer ik als hoofdtechnieker cv bij Lauryssen Service waar ik voornamelijk zorg voor de aansturing van de techniekers, technische ondersteuning, het coördineren van de planning, bestellen van materialen en het opstellen van offertes voor herstellingen aan verwarmingsinstallaties.

Mijn motivatie in deze job is het telkens weer toveren van een lach op de gezichten van onze klanten wanneer ze snel en correct geholpen zijn. Verder zorgt het zoeken naar oplossingen voor problemen in deze steeds veranderende en meer complex wordende markt voor een interessante afwisseling.

Weet u geen raad meer met uw verwarmingsinstallatie en heeft u nood aan het juiste advies? Contacteer mij dan via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.en ik probeer u zo snel mogelijk te woord te staan.

   
Keer terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

 

 

Team Lauryssen