Foto Nadia 200x200 1  

Nadia Calle - Assistent werfleider

 

Als assistent-werfleider ben ik verantwoordelijk voor het assisteren van de werfleider en het voorbereiden van de werfdossiers. Dit gaat van het ontvangen en adviseren van de klanten voor het overlopen van hun definitieve keuzes tot het technisch uitwerken van de plannen (sanitaire, cv en ventilatie leidingen). Ook het opmaken van bestellingen, voorbereiden van de facturatie, opmaken van keuringsattesten en as-built dossiers behoren tot mijn dagelijks takenpakket.

De leuke werksfeer, de ontplooiingsmogelijkheden, de diversiteit en het rechtstreeks contact met klanten, architecten, bouwfirma's en leveranciers zijn datgene wat mijn job aantrekkelijk maken.

Hiervoor was ik werkzaam bij een bouwfirma als interieurarchitecte. In 2011 heb ik hier bij Lauryssen mijn intrede gemaakt waar ik het creatieve inruilde voor het technische. Mocht iemand een reden nodig hebben om bij Lauryssen te komen werken, dan zijn werkzekerheid, constante bijscholingen en werken in een tof team van jonge dynamische en ervaren mensen de juiste drijfveer.

   
Keer terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

 

 

Team Lauryssen