Kristof en Walter 200x200  

Kristof Meeus en Walter Van Loon - Installateurs

 

Na beiden een opleiding te hebben gevolgd bij het VTST te Turnhout en enkele jaren gewerkt te hebben bij een andere installateur, staan we nu al enkele jaren samen in een ploeg. Bij de samenstelling van de ploegen of teams wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de woonplaatsen, zodat we tijd kunnen besparen met het vervoer.

Als team staan wij dagelijks in voor het installeren van de sanitaire, verwarmings- en ventilatie installaties in particuliere woningen en appartementen. We krijgen veel appreciatie van onze klanten en onze werfleider voor het geleverde werk, dat maakt we elke dag opnieuw met veel toewijding komen werken. Door het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en machines is het werken voor ons  aangenamer en kunnen we tevens ook zorgen voor een kwalitatieve installatie voor de eindklant. Na onze werken op de bouw passeren we regelmatig nog even langs het magazijn om de benodigde materialen voor de volgende dag in te laden. Van deze momenten maken we ook gebruik om met onze werfleider en/of assistent de plannen, planning en eventuele knelpunten te overlopen zodat er tijdig kan worden bijgestuurd indien nodig.

Wat onze job boeiend maakt? Het afwisselende werk tussen sanitair, verwarming, ventilatie en de hernieuwbare energiesystemen zoals zonneboilers en warmtepompen.

   
Keer terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

 

 

Team Lauryssen