Luc Siemons 200x200
 

Luc Siemons - Werfleider badkamerrenovaties

 

Bij Lauryssen Herentals NV ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en opvolging van de badkamerrenovaties. Ik spreek altijd samen met de klant af om de bestaande badkamer op te meten, de mogelijkheden te bespreken en hun wensen op te nemen. Vervolgens maak ik aan de hand van onze besprekingen een duidelijke offerte en een 3D-tekening op zodat de klant al een idee kan vormen van het eindresultaat.

Na goedkeuring van de offerte wordt de gedetailleerde planning met de klant afgesproken. Ondertussen worden de nodige materialen besteld en de werken voorzien in de planning van onze medewerkers.

Tijdens de renovatiewerken kom ik dagelijks ter plaatse. Op die manier kunnen we snel een antwoord bieden op vragen van onze klanten en de werken naar wens uitvoeren. Het is fijn om te kunnen samenwerken met een vast team van medewerkers. We zijn goed op elkaar ingespeeld en komen bijgevolg zelden voor verrassingen te staan. De afwisseling met bureauwerk, klantenbezoeken en werfopvolging maken dat ik een boeiende job heb.

Denkt u zelf aan een nieuwe badkamer? Contacteer ons en we komen graag bij u langs!

   
Keer terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

 

Team Lauryssen