Dakwerkers 200 x 200  

Bart, Wim, Dwayne en Vincent - Dakwerkers hellende daken

 

Eén voor één hebben ze een eigen karakter, maar toch een perfect match om een team te vormen. Met vieren staan ze samen in voor de plaatsing van de pannen en leien daken bij zowel nieuwbouw als renovaties.

Ploegbaas Vincent heeft de smaak te pakken gekregen na zijn vakantiewerk bij een groothandel in bouwmaterialen. Via een klant is hij dan op het dak terecht gekomen. Nu heeft hij bij Lauryssen als ploegbaas de verantwoordelijkheid over de eerste controle op de werf, zorgt ervoor dat de juiste materialen op de werf aanwezig zijn en ziet er ook op toe dat alles wordt uitgevoerd zoals besproken.

Bart heeft hiervoor al veel ervaring opgedaan als daktimmerwerker en in het plaatsen van zonnepanelen. Waarom werkt hij graag bij Lauryssen? De gezellige sfeer in heel de groep haalt hij als eerste aan. Ook de appreciatie vanuit het management, het mogen werken met degelijk werkmateriaal, de aandacht op veilig werken en de goede structuur binnen de firma zijn voor hem grote pluspunten. Dat elke ploeg zijn eigen camionette en materiaal krijgt, maakt het aangenaam, ordelijk en overzichtelijk werken.

Dwayne is via Vincent bij Lauryssen terecht gekomen. Hiervoor heeft hij altijd gewerkt als dak- en timmerwerker en heeft ook ervaring in het isoleren van daken. Hij kan genieten van de leuke humor in de groep en het knappe uitzicht vanop de daken . Dat het hier in België zeer wisselend weer kan zijn, neemt hij er maar al te graag bij.

Het vierde teamlid is Wim. Hij heeft heel wat ervaring in dakwerken. Na zijn eigen zaak te hebben gehad, heeft hij ook even tussen de betonpompen gewerkt, maar miste toch het werken op het dak. Wij zijn alleszins blij dat we met hem het team kunnen versterken.

   
Keer terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

 

Team Lauryssen