hdr pro

Voor professionals

Jos Lauryssen BVBA heeft in de afgelopen 30 jaren een ruime ervaring opgebouwd in sanitair, cv en ventilatiewerken. Wij voeren werken uit voor de particuliere en B2B markt. Onze belangrijkste troeven zijn de sterke service en onze technische know-how. Wij werken voor elk project een technisch dossier uit en laten indien nodig onze interne studiedienst het dossier mee uitwerken zodat wij tijdens onze werken niet voor verrassingen komen te staan. U als klant, kan rekenen op onze ruime ervaring en onze uitgebreide kennis.

  • Wij bieden u grondige ondersteuning
  • Wij geven gedetailleerde en duidelijke offertes
  • Als aannemer hoef u aan niets te denken, wij regelen alles voor u
  • Wij maken met u duidelijke afspraken voor de start van de werken
  • Wij bieden een sterke dienst na verkoop

Sanitair & verwarming

Voor onze professionele klanten installeren wij, al dan niet in samenwerking met een studiebureau, de sanitaire leidingen vanaf het meterlokaal, via de stijgkolommen tot in de appartementen of kamers van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of appartementencomplex. Wij plaatsen eveneens de brandleidingen, brandhaspels en indien nodig een opvoerpomp. Dit alles op een verzorgde en correct gedimensioneerde manier. Wij hebben onze eigen studiedienst in huis om uw project samen uit te werken. Bovendien begeleiden wij voor appartementen de kopers of het verkoopsbureau bij de keuze van de sanitaire toestellen zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Ook voor het installeren van verwarming in uw nieuwbouwwoning, appartementsgebouw, zorgcentrum of rusthuis kan u op ons rekenen.

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties.

 

Tips & advies : Verwarmingsketel

Bij de keuze voor een conventionele (condensatie)verwarmingsketel dient u met een heel aantal factoren rekening te houden. Het ketelvermogen dient correct te worden afgestemd op uw project. Er dient rekening te worden gehouden met het type warmteafgiftesysteem om de installatie zo veel mogelijk te laten condenseren. Verder is een regeling van de ketelwatertemperatuur in functie van de buitentemperatuur nodig om de warmteafgifte van de installatie af te stemmen op de warmtebehoeften.