Wanneer uw huidige verwarmingsketel aan vernieuwing toe is of u wenst graag te weten wat u zou besparen wanneer u een nieuwe installatie zou plaatsen, dan kan onze specialist u hierover informeren. U neemt contact op met Lauryssen en krijgt onmiddellijk een datum voor een plaatsbezoek. Onze specialist komt bij u ter plaatse om de verschillende mogelijkheden te bekijken, uw vragen te beantwoorden zodat wij voor u gratis een correcte en gedetailleerde offerte kunnen opmaken. U ontvangt zo snel mogelijk onze offerte en kan daarna steeds bij ons terecht voor bijkomende informatie.


Showroom Herentals - ketelrenovatie

Wij werken met vakmensen die dagelijks verwarmingsketels vervangen zodat u de juiste expertise in huis haalt en niet voor verrassingen komt te staan. Bij de opstart van de installatie krijgt u van ons een duidelijke uitleg over de installatie en de thermostaat. Service en kwaliteit staan centraal!

Wenst u een afspraak te maken met onze specialist, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Service en kwaliteit staan centraal!